Kranten

LAATSTE NIEUWS

 
Dorpsvaart | De Goorn

Oktober 2020

Quartet Projecten is de opdracht gegund om een particulier opdrachtgever van begin tot eind te begeleiden bij de realisatie van een prachtige vrijstaande woning met garage in plan De Buitenplaats te De Goorn. De bouw zal spoedig aanvangen.

Weststaete | Avenhorn

September 2020

Enkele weken gelezen zijn de 8 aardgasvrije appartementen van het complex WestStaete aan de bewoners opgeleverd. Van planontwikkeling tot en met realisatie is dit project door ons begeleid in opdracht van Verdeeltegoed B.V.  Het project is gerealiseerd op de voormalige bedrijfslocatie van zuurkoolfabriek ‘Succes’. Het ontwerp is in handen van W3 Architecten en Ingenieurs te Broek in Waterland en de realisatie is verzocht door Klies & Jozef Bouw te Edam.

Droogmakerij | Stompetoren

Augustus 2020

Onlangs zijn aan de Droogmakerij te Stompetoren 12 aardgasvrije woningen opgeleverd aan de kopers


Via deze weg feliciteren wij niet alleen de kopers , maar ook ME-2 Architecten te Medemblik en bouwbedrijf Tuin te Schagen. 


De 12 woningen liggen in een gebied wat volop in ontwikkeling is en in de nabije toekomst het dorpshart van Stompetoren gaat vormen. Als het dorpshart klaar is, is er naast woningbouw ook sprake van een supermarkt, winkels en een dorpscafé / restaurant.

Zonnepanelen Kantoor QPS.png

KANTOOR QUARTET PROJECTEN ENERGIENEUTRAAL!

Februari 2020

Bij de bouw van het kantoor is reeds rekening gehouden met een fossielvrije toekomst. Het gebouw heeft geen gasaansluiting. Verwarming en koeling van de kantoren geschiedt door middel van een warmtepomp welke de bodem als bron gebruikt. Onlangs zijn er zonnepanelen geplaatst, welke voorzien in het totale energiegebruik. Hiermee is ons kantoor energieneutraal!