top of page
Kantoor QPS Inside (15 of 20).png

OVER QUARTET PROJECTEN

Over ons

Veel mensen dromen er van om ooit nog eens iets heel anders te gaan doen. Wij, Hein Berns en Richard de Moel, hebben onze kans gepakt. Met een technische en financiële achtergrond, een gezonde portie ondernemerschap, creativiteit, inzet en doorzettingsvermogen hebben we de basis gelegd voor wat nu een mooi bedrijf is geworden met veel kennis op het gebied van vastgoedontwikkeling en bovenal; een heleboel voldoening. 


Missie en Visie

Voor de nabije toekomst is onze missie en visie helder: efficiënt, duurzaam en onderhoudsarm bouwen. Door optimaal gebruik te maken van de energie van zon, wind en bodem streven we naar een zo minimaal mogelijke inzet van technische installaties. Daarnaast is er extra aandacht voor het materiaalgebruik; door hier de juiste keuzes in te maken kunnen we de (terugkerende) onderhoudskosten van gebouwen sterk verminderen.


Huisvesting

Sinds de oplevering in 2012 zijn wij gehuisvest in een gasloos kantoor. Door het aanbrengen van zonnepanelen voorzien wij voor 100% in onze eigen energievoorziening. Hierin zijn wij volledig energieneutraal.

Over Ons: Over
bottom of page